Talvilomailua ja rallia

 

Minä en hiihdä. Koska olen lipsahtanut marakattien jonoon, kun pitkäjänteisyyttä on jaettu, ei myöskään mäki alas, hissillä ylös ja toisto ole mun juttu. Tämä Rillan vaihtoehto sopisi mun lomailuun!

Parhaaseen lomakauteen osuu kotikaupunkimme Mikkelin vuoden merkittävin tapahtuma eli SM-Vaakuna Ralli. Mies uppoutuu siihen täysin noin kuukaudeksi ja palautuu pari viikkoa. Siksi rallipäivät ja siellä mukana olo on perheellemme luonnollinen irtioton paikka.

 

Taaperon kanssa ralleihin?

Koska rattaiden kanssa pätkille meno olisi mun hermoille liian työlästä, hengaili perheen naisväki huoltoparkissa. Lapsi näki ralliautoja ja sai hetkittäin olla isänsä kanssa yhdessä. Ajoajat hyödynsimme ruokailu- ja vaippareissuihin sisätiloihin, kuuntelimme ralliradiota ja kävimme kaupungilla.

Perjantain yleisö-EK raviradalla oli ohjelmassa jo 2kk vanhana vauvana. Lämmin katsomo, vaipanvaihtotilat ja rattaille tilaa.

 

Ja isovanhemmat yökylään… 

Se mun varsinainen irtiotto oli miehelle järjestämäni ylläri. Hän oli tulossa kotiin yöksi, mutta otin meille huoneen Vaakunasta ja varustelin sen illanviettoon herkuilla, joiden uskoin rallitiimille kelpaavan. (Ilmeisesti onnistuin.) Kiitos kavereille ja Fransmannin henkilökunnalle, joiden avulla yllätys onnistui! 

Erja Lyytisen keikka parin korttelin päässä, voittojuhlat rallikansan kanssa pikkutunneille, torkkumista puoleen päivään, kuuma kylpy ja Fransmannin aivan ihana brunssi. Miniloma parin kilsan päässä kotoa, kaikki tarvittava käsilaukussa, ilman mitään turhaa matkastressiä! Ja jälkiväsymys on riittävä.

Mainokset

3 kommenttia artikkelissa “Talvilomailua ja rallia

  1. Paluuviite: Ihana vappupäivä! | Selviytymistarina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: