Italianpata soijalla tai jauhelihalla

Selkee? Soossin suurustemäärä vastaa suurustepaketin ohjetta kastikkeelle 8dl mukaan.

Selkee? Soossin suurustemäärä vastaa suurustepaketin ohjetta kastikkeelle 8dl mukaan.

Torstai! Viikonloppureseptille hyvä sauma, olkaa hyvät! Yritin kirjoittaa tähän jotain älykästä ruuan alkuperästä ja esikuvista Italian ruokahistoriassa. Nyt kuitenkin väsyttää niin paljon, että luettavaa tekstiä ei pysty tuottamaan!

Muutama käytännön juttu:
  • Soijan voi korvata jauhelihalla.
  • Soijarouheen ja turvotusnesteen suhde ehkä vähän vaihtelee. Tässä oli VegeSun Tumma soijarouhe. Risetin rouheelle tarvitset noin 2dl vettä ja 1dl rouhetta.
  • Suurusteen voi varmaankin laittaa myös jo uuniin, en ole testannut. Käytä paketin kastikkeelle ilmoitettua määrää 8dl:aan nestettä.
  • Ainut uunissa padassa kypsyvä pasta on pätkitty spagetti. Kannattaa nähdä vaiva tai investoida valmiiseen pätkäspagettiin, koska makaroni jää raa’aksi.
  • Ruuan voi tehdä myös hellalla keittämällä. Keitä silloin ensin porkkanaa ja sipulia 10min, lisää sen jälkeen muut aineet. Keitä pastan keittominsojen mukaan. Silloin käy muutkin pastat.

Pikkukuvat näet isompana klikkaamalla niitä. Ja huomenna kaikki sankoin joukoin markettiin klo 16.30! 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Kotivinkki - Olga Temonen

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: