Tanssileirille – 6 vuoden jälkeen!

Voi vehnänen, kuulkaa! Huomenna tämä tyttö suuntaa vuosien jälkeen ihan oikeisiin tanssibileisiin! Kävin viime kesänä vähän ”vanhoja” kavereita moikkailemassa Oopperan lavalla Puistotansseissa ja onhan meillä täällä ollut pienempiä tapahtumia. Mutta Swing Spring on kevään ja swing-vuoden yksi merkittävimpiä tapahtumia Suomessa!

Eilen saunassa se sitten tuli. VAATEKRIISI! Myönnän, että vähän myös jotenkin hassusti jännittää… Viimeksi olen ollut mukana vuonna 2009. Silloin pisteellä hävinnyt Suomen mestari (eli SM 2, kaunistelematta :P) ja yksi Suomen swing scenen apinoista. Outoa, kun en tunne edes puolta porukasta, eikä varmaankaan enää kovin moni minua. Paljon on tuona kuutena vuotena ehtinyt tapahtua ja muuttua, se on selvää. Mutta mun suosikkihame mahtui päälle! 🙂

Toivottavasti biletyyli ei ole kovin paljon muuttunut…

Kevyempi bileasu kisan hengessä. Picture Marcell Bendik.

Kevyempi bileasu kisan hengessä.
Picture Marcell Bendik

Matkan parhaita juttuja on seura ja ihmiset. Kuten koko tanssiharrastuksen. Kuten koko yhdistystoiminnan! Tälläisen reissaajan voi olla vähän vaikeaa löytää kavereita uudelta asuinpaikkakunnalta, kun siellä jo olevilla on omat sosiaaliset piirit valmiina. Olin mukana perustamassa Turkuun swing-tanssiyhteisöä vuonna 2005. Yhdistyksellä menee ilmeisesti hyvin ja synttärijuhlat ovat kuulemma tulossa. Turku Swing Societyn kasvattien ja entisten omien ryhmäläisten kanssa olisi ihana päästä tanssimaan jo nyt! Mukaan retkelle lähtee Mikkelistä kavereita, joita tuskin edes tuntisin ilman tanssia. Mikkeli Swing Societyn porukan vieminen noin perinteikkääseen tapahtumaan on ihan älyttömän suuri ilo ja kunnia.

Yhdistystoiminta on jotakin, mitä ei oikein voi selittää. Kuten sanoin jo 10 vuotta sitten eräälle yhdistyskonkarille, minulle on edelleen tärkeintä se, että yhdistys on jäseniä varten eivätkä jäsenet yhdistystä. On hienoa, että olen saanut aikaan jotakin sellaista, mikä tuo muille iloa ja on selkeästi tarpeellista. Että joku minun, pikkuisen tanssijan aloittama ryhmä kasvaa, muokkautuu muiden mukana ja elää omaa elämäänsä. Vielä vuosia sen jälkeen, kun olen päästänyt siitä irti.

Paras biletyyli! Picture Marcell Bendik.

Paras biletyyli!
Picture Marcell Bendik.

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Tanssileirille – 6 vuoden jälkeen!

  1. Paluuviite: Monikäyttöhuivit | Selviytymistarina

  2. Paluuviite: Hyvää yötä ja huomenta | Selviytymistarina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: