Tervetuloa syksy!

Aah, saanko jo alkaa fiilistellä syksyä? Suurin osa väestöstä tuntuu alkavan fiilistellä kesää viimeistään toukokuussa, mutta minä olen tässä asiassa vähän menninkäinen.

Odotan ihan hirveästi sitä aikaa, kun maahan pudonneet lehdet kahisevat saappaiden kärjissä ja yöpakkasten kuura kimaltaa auringossa!

 

 

Meillä on tämä viikko tehty syksyä kotiin. Homma alkoi terassilta viime viikolla ja nyt ”valmista” on makuuhuoneessa, leikkihuoneessa ja tyttöhuoneessa. Tyttöhuone on siis tämä nurkkakammari, jossa on mun työpöytä ja talon naisten vaatteet.

 

Kieltämättä täällä näytti aika sellimäiselle aiemmin:

 

 

tyttöhoune ennen 3

 

tyttöhoune ennen 1

 

 

Työpöytä tulee vaihtumaan isommaksi lähiaikoina. Tämä ”pöytä” saa jatkosijoituspaikan olohuoneesta. Samalla kukka etsii mukavamman ruukun. Nojatuolin verhoilukangas on odottamassa ja toivottavasti viiden vuoden harkinnan jälkeen päätyy paikoilleen piakkoin…

 

 

tyttöhuone alkusyksyyn

 

 

 

tyttöhuone alkusyksyyn 1

 

 

 

 

yksityiskohta lipastossa

 

 

 

 

 

 

tamppi

 

 

 

 

yksityiskohta vaatekaapissa

 

Olen vuosia haaveillut petroolin ja turkoosin sävyjä kotiin, mutta en ole osannut niitä käyttää. Ne eivät ole oikein sopineet mun sesonkivärikarttaan. Kokeilin niitä jo kesällä varovasti takkahuoneen tyynyliinoissa ja nyt makkarissa. Makuuhuoneen ikkunasta näkyy kaunis kuusi ja alppiruusu eikä tilan mittasuhteisiin oikein istu verhot. Keksin sinne vielä jotain piristystä ja sopivamman maton… Myös valaistus kaipaa uusimista. Nyt huone on niin hämärä, ettei sitä saa edes kuvattua. Mutta eipä se nukkumiseen haittaa!

 

 

Makuuhuone alkusyksyyn

 

 

Viikonlopun aikana muutama huonekalu tulee vaihtamaan paikkaa ja yhdistetty työ- ja vierashuone tulee toivottavasti viihtyisämmäksi. Saattaa käydä myös niin, että se tulee vähän ahtaammaksi, mutta eihän vähää lasketa, eihän?

 

Muuten meillä vietetään harrastusviikonloppua. Mies rallin parissa ja minä tanssin. Syksyfiiliksissä vaihtui muutakin kuin sisustus…

 

 

Guinness 1

 

 

 

 

Guinness 2

 

 

 

 

Guinness 3

 

Rentouttavaa viikonloppua! 🙂

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Tervetuloa syksy!

 1. Näin se aika äitinä kuluu / saa kulumaan. Neiti on touhun tyttö, hänellä pitäis entisten tekemisten lisäksi olla paljon uusia tekemisen vaihtoehtoja. Kuka niitä vaan keksisi, ja kerkeis olla mukana tekemässä? Yksin tekeminen kun joskus on tylsää? Ulkona tekeminenhän se tekee terää, ainakin pojille. Kuvat ovat hyviä ja aiheet hyvin valittuja. Kaikkea isossa talossa ei vaan kerralla voi saada kuntoon! Mitä sitä sitten tekisi, jos ei tarvitsis suunnitella eikä tehdä mitään? Kaikkea tätä 30:n vuoden kuluttua jopa aikaisemminkin, mitä toden-näköisimmin muistelee kaiholla siten, että ”oli se sittenkin hyvää aikaa”, vaikka silloin tuntui turhankin kiireiseltä, ja joskus jopa raskaalta, kun piti miettiä, että mitähän seuraavaksi pitäis ja kannattaisi? Mutta kun rimaa ei aseta liian korkealle, niin siitähän menee ihan kevyesti yli, ja olo tuntuu paremmalta, ellei jopa urheilijamaiselta.

  OSMO

  Tykkää

  • Kiitos Osmo, hyvä kommentti! Tosi hyvä. Voi kun aina muistaisikin pysähtyä hetkeksi ihan vaan olemaan ja laskisi vähän rimaa.

   Suunnittelu on kyllä puolet monen projektin ilosta ja hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty! Saapa nähdä, päteekö se tulevaan ulkovalohommaankin… 😉

   Mukavaa viikonloppua sinne!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: