Turvaistuimia ja Emmaljungien huoltovinkkejä

Vierailin viime viikolla Lastentarvikkeen myymälässä täällä Mikkelissä. Liike kantaa nimeä Muppela.

 

lastentarvikeliike

 

Blogia seuranneille on varmaankin jo selvinnyt, että en ole ihan se kunnon äitityyppi. Kun naisseurueessa on alettu puhua lastenvaunuista, minä olen siirtynyt miesten porukkaan puhumaan moottoripyöristä tai vaikka autoista. (Hätätilanteessa vaikka moottorisahoista!)

 

Kävin oikeasti ensimmäisen kerran lastentarvikeliikkeessä ihan vaan katselemassa. Ja hei, nyt mä tiedän, mistä muut löytävät lapsille kaikkea kivaa!

 

ruokailuväline lapsi vauva

 

lastentarvike

 

aurinkolasit lapselle vauvalle

 

No, en edelleenkään kyllä tajua, miksi ruoka pitäisi laittaa pesupussituttiin maisteltavaksi tai mitä osa vimpaimista edes on… Sitähän se on, painoarvoja. Jokaiselle verkkopussituttiäidille on varmaankin jo selvillä, mikä on i-Size. Tämä oli se juttu, miksi minä oikeasti liikkeeseen menin!

 

turvaistuin i-size standardi

 

Lastentarvikeliikkeeseen kannattaa mennä jo hyvissä ajoin, kun perheenlisäystä on tuloillaan. Silloin ehtii tutustua rauhassa kaikkeen valtavaan hässäkkään lapsen varusteiden kanssa! Lastentarvikeella on myös oma ”äitiyspakkaus”, jonka voi raskaana olevat tilata itselleen.

 

äitiyspakkaus lastentarvike

 

turvaistuin varusteet

 

 

Myös liikenneturvallisuutta kannattaa miettiä jo raskausaikana. Itselleni tuollainen turvavyönohjain oli ihan ehdoton juttu jo alkuraskaudesta, kun turvavyö sai vatsan koskemaan. Myös lisävarusteet lapsen turvaistuimeen olisivat olleet hyviä. Jos olisi vaan ymmärtänyt niitä edes etsiä!

 

Yleensähän sinne lastentarvikeasioille mennään turvaistuinten perässä. (Siis jos kärryhommat osuu kerrasta nappiin.) Lastentarvikkeen Turvaistuin Road Show -kiertueella turvaistuinten ja liikenneturvallisuuden asiantuntijat kertovat selkokielellä kaiken sen, mitä netin turvaistuintesteistä on mahdotonta tulkita ilman lisätietoja.

 

turvaistuin i-size maxicosi

 

turvaistuin klippan

 

Minulle suurin yllätys oli suomalaisen Klippanin istuinten turvallisuusasiat. Eipä ollut testeissä mainintoja Klippaneista…

 

lapsen pää

 

Liikenneturvan törmäyspainovaakaan päätyi vuoden ikäisen lapsen pään malli ja turvavyöistuin eli juniori-istuin. Niin, tosiaan. Jos lapsi ei ole penkissä ja penkki on autossa, se tyhjä penkki olisi tietysti syytä kiinnittää jotenkin! Paitsi tietysti, jos istuin on jo Isofixillä kiinnitetty autoon.

 

turvavyöistuin juniori-istuin

 

Lastentarvike – Turvaistuin Road Show oli hyvä juttu! Kiertueaikataulun löydät firman kampanjasivuilta!

 

Sain Muppelan expertiltä myös huolto-ohjeet Emmaljungan vaunuihin/rattaisiin, jotka meillä ovat kohta pari vuotta kuluneet käytössä. Nyt vaan jarruja rasvailemaan!

 

Emmaljunga huolto-ohje
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: