Melkein pieleen mennyt isänpäivä…

isän kainalossa

 

Meillä asustaa kaksi isintyttöä, selkeästi myös vaarintyttöä. Ja tiedättekö mitä? Nuo elämäni miehet ovat ihan hirvittävän samanlaisia! Olen kuitenkin jotenkin ihmeellisesti onnistunut valikoinnissa niin, että omasta puolisostani puuttuu juuri ne isän piirteet, jotka ovat rakastettavia vain hänessä. Tämä nuorempi herra on selkeästi seuraavan sukupolven edustaja. (Siis tästä kyseisestä miestyypistä.)

 

Tänä vuonna kävi niin, että olimmekin isänpäivän ihan kolmistaan. Tytär osaa selata itsekseen valokuvakirjastoa ja tänään hän vietti pitkän tovin parin viikon takaisten veneennostokuvien kanssa. Tästä kuvasta on glamour ja kauneus kaukana, mutta näytöllä tuntui toistuvan yksi kuva lähes aina, kun sinne vilkaisin.

 

 

vaarin traktori

 

Isä, vaari, vene ja traktori. Olisihan siellä ollut ihan kivoja kuvia siitäkin, kun matkustetaan vaarin kanssa kolmistaan traktorissa! Minä sillä omalla penkilläni, pienempi vielä vaarin polvella… 😉

 

Mutta ei se isänpäivä vain kolmistaanolosta olisi pilalle mennyt! Se meinasi olla vakavaa, että olin unohtamaisillani yhden ihan kriittisen asian.

 

isänpäivälahjoja taaperon kanssa

Ensimmäistä kertaa leipomassa ITSE! Poseeraus sen mukainen… 😉

 

 

Yritin ehdotella jo perjantaina, että voisimme käydä kerrankin yhdessä ravintolassa syömässä. (Edellinen kerta taisi olla äitienpäivän aatto 2014.) Vaikka brunssilla tai edes Pannukakkutalossa herkuttelemassa. Kuulemma Hese tai Mäkkäri kävisi isämiehelle ihan hyvin.

 

Jäin sisälle siivoilemaan, kun muu perhe lähti aamupäivällä ulos. Puoliso halusi käydä yksin leffassa, joten ajattelin päiväruuaksi sitä ihanaista teollisuusmättöä. Tytär tulee sisään, mies jää vielä pihahommiin. ”No hei, nyt pitäisi mennä! Vai mennäänkö illalla, jos laitan sulle uunimakkaran?” Kuulemma ihan sama, valitsi kuitenkin uunimakkaran.

 

Ja sitten mä sen tajusin! Karjalanpaisti ja porkkanalaatikko! Miten olin voinut unohtaa?!? Isänpäivänä KUULUU syödä talven ensimmäinen karjalanpaisti ja porkkanalaatikko! Tilanne oli niin tiukka, että ihan piti anopille pirauttaa ja varmistaa kuuluiko The Porkkanalaatikon olla leikattavaa vai lusikoitavaa…

 

 

isänpäiväkattaus 2015

 

Mies leffaan, lapsi nukkumaan ja minä hakkaamaan uunia ja toivomaan, että se toimisi vielä tämän kerran… Toimi! Kotona Isämiestä odotteli kaksi naista mekoissa (ja sukkahousuissa, EI legginseissä), pöytä kauniisti äijätyyliin katettuna. Vähän meni illallisen puolelle, mutta väliäkö sillä!

 

On ne vaan niin samanlaisia! Ja niin mahdottoman rakkaita. Kaikki. ❤

 

NannaKoo Selviytymistarina

 

Tämä lähtee nyt viemään annoksen porkkanalaatikkoa ja karjalanpaistia pakkaseen vastaavien kriisitilanteiden varalle… Asiat tärkeysjärjestykseen, uni vasta sen jälkeen!

 

Mukavaa uutta viikkoa sulle! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: