Pariskuntamatka Hämeenlinnaan

Arki saapui. Viikonloppu meni sopivan nopeasti/hitaasti, mutta lyhythän se oli! Ei ehditty tehdä kovinkaan paljon mitään, mutta mukavaa oli silti. Eilinen meni ihan arjen käynnistelyyn. Silloin kaiketi loma on onnistunut!

 

hämeenlinna selviytymistarina

 

Varasin hotellin pari viikkoa ennen reissua, mutta silloinkin vapaana oli vain alimman huoneluokan huoneita. Hotelli Emilia oli jo täynnä. Aulangon kylpylässä olisi ollut tilaa, mutta ajattelin sen olevan meille liian kaukana keskustasta. Valitsin Cumuluksen ja Vaakunan väliltä jälkimmäisen. Se on kauniilla paikalla, kävelyreittien varrella ja 15 minuutin kävelymatkalla keskustasta. Haaveissa oli käydä lauantaina päiväkävelyllä samoissa puistoissa, joista pidimme kovasti opiskeluaikana. Emme käyneet, mutta kerron siitä erikseen.

Vietimme aika paljon aikaa Aulangon kylpylässä, koska ”luokkakokouksemme” oli siellä. Vaakunan sijainti on ihan mahtava ja yöllä oli mukava kävellä (kaksin) kaupungilta hotelliin. Muutenkin Vaakuna oli nappivalinta aikuisten reissulle. Jos joskus menemme lapsiperheenä Hämeenlinnaan hotellireissulle, valitsen ehdottomasti Aulangon kylpylän.

 

viikonloppuloma selviytymistarina

 

Jäin miettimään, mikä on enää nykyisin Sokos Hotel Original -ketjun idea. Huonehinnat ovat hyvin samat kuin muissakin huoneissa ja minusta se ”tavallinen” jää monessa kohdassa vanhanaikaisen jalkoihin. Huoneluokallakaan ei voi perustella esimerkiksi sitä, että aamiaisen luomutarjonta rajoittui ruispuuroon, joka sekin oli molempina aamuina loppu.

Homman pelasti puhtaus! Jos vertaa vaikkapa Sokos Hotel Torniin Tampereella, siistijöiden työnjäljet ovat ihan ääripäistä. Hotelli Vaakunan siistijät olivat hoitaneet työnsä todella hyvin! Mutta silti. Muuta kehuttavaa kämpästä on vaikea hakea… Hotellin ainut asia 2010-luvulta oli aamiaisen hieno mehuautomaatti, jota ohjattiin tabletilla.

 

 

 

 

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Pariskuntamatka Hämeenlinnaan

  1. Paluuviite: Asukuvia ja rintaliivejä | Selviytymistarina

  2. Paluuviite: Rakas lapsi | Selviytymistarina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: