Hyvää yötä ja huomenta

Leiripäällikkö täällä päivää! Tai huomenta. Tai yötä, oikeastaan. Pari päivää on vähän otettu rennommin ja nyt on kyllä pää vielä enemmän sekaisin, mitä se oli!

Tässä siis se yksi kiireen aihe. Swing Spring 2016 on ensi viikolla! Nopeasti meni vuosi. Vastahan mä jännittyneenä lähdin tanssibileisiin leirille, kuuden vuoden tauon jälkeen! Siitä reissusta ja muista tanssimietteistä kirjoitin vuosi sitten.

Tulkaa mukaan tanssimaan, alkeistuntejakin on! Ja voin kertoa jo nyt, että tulee ihan huikea tapahtuma. 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Se olisi vappukin tässä ihan käsillä. Meinasi unohtua, mutta onneksi työkaveri laittoi meilin perään vapputoivotuksen. Eli huomenna siivouksen lomassa ostamaan serpentiinejä ja vähän jotain muuta… Simaa en tehnyt ollenkaan, kun sen saa kuitenkin kaataa viemäriin. Äiti antoi pullollisen, joten tuskin se loppuu kesken tänäkään vuonna. Silti se simalasillinen vähän niin kuin tuo sen vapun tunnun. Siinä vapussa ei tosin nykyisin ole juurikaan hihkuttavaa.

Jos nyt joku vielä haaveilee siman tekemisestä, suosittelen lämmöllä hunajasimaa! Se oli kyllä hyvää ja valmistui nopeasti.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Omaa blogia on aika hauskaa lukea vuotta myöhemmin. Olin viime kesänä tosi innostunut monikäyttöhuiveista ja tilasin Hip Kno Ties -huivit jokaisessa koossa. Talvella koin nuo hiukan hankalina, mutta innostuin niistä taas kevään tullen ihan yhtä paljon! Tämän ruskean huivin olen pukenut mekoksi vaikkapa lomapostauksessa. Vau. Hieno vaate.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Muita intoilun aiheita on tuo ulkomaalaus. Noissa mun kuvissani näkyy hiukan taloa vielä vanhassa maalissa, mutta vappusää lupailee uutta maalikerrosta…

Sain myös viimein luvan alkaa virallisesti suunnittelemaan isomman vessan remppaa. Tiedän kokemuksesta, että siihen toteutukseen voi olla vielä matkaa, mutta aika kiva juttu silti! Onhan tässä tätä rempattavaa viedä pari sataa neliötä.

Ja hei vielä yksi intoilu! Piha! Hurjasti kaikkia suunnitelmia. Vasta leirin jälkeen alkaa meillä pihahommat – vielä ei ole edes haravoitu. Jotenkin on ollut vaikea tarttua tuohon pihapuuhaan tänä keväänä. Ehkä se on se vapauden tuoma lamaantuminen tai valintojen vaikeus.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Upea kevät ja kesä tulossa. Ai että, miten hyvä fiilis! 🙂

Mistä teillä intoillaan? Vai onko vaan yhtä mölliä, mitä täällä oli vuosi sitten?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: