Märät jälkimainingit

Oih ja voih, Swing Spring 2016 oli aivan huikean ihanan mahtava!

Joo, tietysti rankka myös. Tässäpä teille muutamia kuvia, jotka eivät vielä ole päätyneet muualle ja fiiliksiä mun leiristäni.

Elin leiriä täysillä keskiviikosta asti. Alkuviikko oli oikeastaan vain lämmittelyä… 😉 Aamu alkoi radiohaastattelulla ja sen jälkeen etsittiin kaupungilta bilekamppeita. Jäi pikkuisen myöhäiseen, koska kuulimme tiistai-iltana, että pääjuhlan somisteet olivat palautuneen Saksaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Leirin yhteistyökumppanina oli Auto-Jeni Oy. Kun leiripaikka alkoi olla suunnilleen mallillaan, suuntasin uuden Toyota RAV4 Hybrid -maasturin kanssa kohti Helsinki-Vantaata. Ehkä vähän tyhmä autovalinta, kun vaihtoehtona olisi ollut myös dieselillä kulkeva Toyota Avensis… 😀 Mutta hei, tuossa oli toimisto paremmalla korkeudella ja mulla parempi ajoasento!

Okei, myönnän, että vähän tykästyin tuohon autoon. Voisin kirjoittaa siitä vaikka kokonaan oman jutun! Voisin toki siitä uudesta Avensiksestakin, kun vanhemmalla vastaavalla olen huristellut pari vuotta. Molemmat autot näkyvät leirin Instagram-kuvissa, joten käypä kurkkaamassa, miten upea on lasikattoinen Toyota Avensis!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tytärkin olisi halunnut ajella vain äidin autolla. Tämä kuulostaa vakavasti siltä, että koko perhe on tartutettu autokuumeeseen! Sitä ne taisi siellä Auto-Jenillä vähän yrittääkin… 😉

Autoja enemmän tytär ihastui valmentajapariini. Heidän tanssiaan voit käydä ihailemassa tästä linkistä. Yhteisen kielen puuttuminen ei tuntunut haittaavan ymmärtämistä yhtään!

 

Mutta niin se kait menee, iästä ja sukupuolesta riippumatta, kun kohtaa niitä itselleen sopivia ihmisiä. Yksi leirin jännittävin juttu itselleni oli se, että emme olleet tavanneet Georgen kanssa seitsemään vuoteen! Syksyllä 2009 hän pyysi minua kanssaan Islantiin opettamaan, mutta minä valitsin opinnot Suomessa. Hän on kiertänyt maailmaa opettaen ja tanssien, minä taas… Noo… Tulokset olivat nähtävissä! 😉

Ja voihan hitsit, miten meillä oli taas hauskaa yhdessä! Ei kait ihmiset pohjimmiltaan mihinkään muutu, vaikka toiset perustavat perheitä ja toiset kipuavat maailman huipulle.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Niiden ihanien kohtaamisten ja ihmisten esittelyä voisin jatkaa siihen asti, kun koko porukka on käyty läpi. Kameran ääreen en juurikaan ehtinyt, joten aika vähät ovat antimet!

Ylempi kuva on torstain Väribileistä. Parhaat ideat tulevat usein hiukan nopeasti ja yllättäen, kuten ystäväni päättäväinen suunnitelma saada leiritiimimme mimmeille samanlaiset (oranssit) pitsimekot. Äitikoot piti hakea Jumbosta lentokenttäreissulla, mutta George ei ihmetellyt tätä yhtään. Hän luuli vielä silloin, että Mikkeli on keskellä metsää ja leiriläiset nukkuvat teltoissa… *tirsk*

Alemmassa kuvassa on kanssamme tanssiope Kuopiosta, Kaisa Littunen. Yhteistyössä on voimaa ja kiitos Kaisan, sain passata yhden aamun lämmittelytunnit. Se hetki perheen kanssa tuli tarpeeseen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nimittäin, ne perhejutut eivät menneet ihan niin putkeen. Tai menivät, mutta puoliso raatoi täällä yksin ulkorempan kanssa. Taisi olla ns. hermo pinnassa. Onneksi ihana naapuri kävi hakemassa tyttären välillä heille leikkimään. Oikeastaan luulen, että täällä taisi olla naapurusiseillä hetkittäin ihan mukavaa lastensa kanssa… 😉

Koska kattoremontissa ei selkeästikään ollut riittävästi, tiskikoneemme laski vedet lattialle perjantaina. Vuotanut poistoputki on ollut rikki jo jonkin aikaa.

Tänään täällä kävi vakuutusyhtiön toimesta kosteusmittaajat ensimmäisen kerran ja purkutyöt alkavat viimeistään ensi viikon alussa. Silloin tutkitaan ja mittaillaan, mihin kosteutta on voinut eksyä. Katsotaan sitten sen jälkeen, missä ja miten tämä kesä vietellään. Että näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: