Maatilaa ja muuta mukavaa

 

Ehtoota! Niin se viikonloppu vierähti. En olisi uskonut etukäteen, mutta kyllä, taas oli viikonlopussa joku taika. Puolisolla alkoi loma ja tänään höntsättiin kotona. Muut pihalla ja minä sisällä. Ihan vaan siksi, että vaan olin.

 

Huomenna muut lähtevät lomailemaan, mutta minä jään kotiin. Odotan yksinoloa niin kovasti, että ihan hävettää. Työlista on sen verran pitkä, että sitä tyhjää tilaa tuskin jää, mutta josko vähän kumminkin. Oikeasti tekisi mieli maata ja nukkua ensin pari päivää.

 

 

selviytymistarina nanna.jpg

 

Muistatteko viime kesän lomareissumme Korkeasaareen? Nyt ei haluta lähteä mihinkään yökuntiin, joten eilen tehtiin mukava perheretki maatilalle! Lapselle se oli ihan yhtä suuri hitti kuin eläintarha.

 

Ystävälläni on maitotila ja heillä oli viikonloppuna avoimet ovet. Viimeisen kahden kuukauden aikana omat sosiaaliset kontaktini ovat olleet melko rajoittuneet, joten navetalla käynti meni ihan tuulettumisesta! 😀

 

pihattonavetta

 

 

En ole ihan varma, oliko tyttärestä parasta lehmien syöttäminen, vasikat, polkutraktorit, pehkukasa vai suurehko lätäkkö. Kivaa tuntui olevan ja vauhtia riittävän! Mennessä hän odotti kaikista eniten tyttöjä eli muiden lasten seuraa! Ja kotimatka meni mukavasti…

 

Ajateltavaa vierailusta jäi varmaankin kaikille. Kun kotona isä tarjoili possun grillipihviä, lapsi kysyi napakasti isältä selitystä siihen, miksi he syövät possua. (= Sian lapsi.) Odotan jo, miten tämä keskustelu etenee muutaman vuoden kuluttua.

 

 

maatila avoimet ovet

 

Nyt varmaan joku siellä ihmettelee, että nopeastipa parani mun lihastulehdukseni. Niin teki! Tapasin perjantaina valmenjapariani, joka on sattumalta lääkäri. Ei mulla mitään lihastulehdusta ollut. Kaulakanava on ahtautunut (tai jotain sinne päin). Muutama hyvä venytys ja ohjattu jumppaliike. Eikä satu enää!

 

Ihan uskomaton olo. Kipu ja ikävä tunne kaulalta on poissa ensimmäistä kertaa äitienpäivän jälkeen. Ei sitä oikein enää tajunnutkaan, miten paljon kipu laskee elämänlaatua.

 

 

nanna selviytymistarina.jpg

 

Nyt iltajumpat ja nukkumaan, huomenna tulee sähkäri! Kiitos kaikille viikonloppuuni osallistuneille ja mukavaa viikkoa ihan kaikille!

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Maatilaa ja muuta mukavaa

  1. Hienoa että olosi on parempi. Tässä piti paikkansa vanha sanonta ”kolmas kerta toden sanoo”, eikös ne kaksi muuta jotka tapasit oikein virallisesti olleet kuitenkin lääkäreitä? Vai olivatko valelääkäreitä 🙂

    Tykkää

  2. hyvä juttu tuo paraneminen,ja minusta ihan ihana asia että pikku pirpana pääsi tutustumaan oikeaan maalaiselämään,ei aina tartte kauas mennä kun elämyksiä löytyy

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: