Oudoin tanssireissu

 

Mukavaa viikonloppua, taas! ”Vapaaviikko” hurahti. En voi sanoa olleeni kiireinen ja suhtauduin aikatauluihin aika löyhästi… Tekemistä oli, mutta maltoin myös levätä ja elää fiiliksen mukaan. Jotain (paljon) jäi tekemättäkin, esimerkiksi postaukset.

 

tanssireissu aamupesu.jpg

 

Vaikka jotain jäi tekemättä, tuli tehtyä myös aika huikeita juttuja ihan hetken mielijohteesta! Keksin maalata työhuoneen lattiasta kattoon ja lähdin ystäväni kanssa lavatansseihin. Se tosin oli jo sovittu, että jos torstaina minulle osuu omaa aikaa, mennään. Vaihtoehdot täällä lähellä olivat Souvarit ja Agents. Lähdettiin sitten Kotkaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Uskomattomin juttu tarinassa on se, että lähtöpäätöksestä meni 1h 30minuuttia siihen, kun olimme jo menossa. Voyageriin pakattiin mukaan patjat, peitot ja tyynyt, eväät ja vähän vaatetta seuraavalle päivälle. (+Molemmille neljät kengät, mutta silti multa puuttui yhdet.)

 

Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva oli taas tosi hyvä valinta! Kuten viimeiset 12 vuotta, joina olen heidän keikoillaan käynyt. Ehkä kerron joskus, miksi. Tällä reissulla oltiin kuitenkin viettämässä ystävysten tyttöretkeä, tanssimassa ja viihteellä, eikä pohtimassa syntyjä syviä ja herkistelemässä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Tanssien loputtua mietimme hetken Tampsan lavalla seuraavia siirtoja. Kuinka ollakaan, jätimme kavereiden houkuttelevat vierashuoneet, suihkut ja aamukahvit ja päädyimme ajelemaan parkkiin Kotkansaarelle! En tiedä, kuinka monen kaupungin keskustassa on leiriytymistä varten parkkipaikka, mutta Kotkassa onneksi on. Suunnitelma oli käydä aamulla satamassa aamiaisella ja Sapokassa kävelyllä.

 

Ihan älytön idea, mutta kun nyt kerran oltiin vapaalla, päätimme lähteä vielä poikkeamaan kaupungilla. Kotkalaisten kaverieni vinkistä suuntamisemme paikalliseen karaokeravintolaan. Tangokuninkaan keikan jälkeen. Aika sisukasta.

 

Olimme ravintolan ainoat naisasiakkaat. Vientiä olisi riittänyt… Ei ollut enää hauskaa. Tempoiluamme seurattuaan muutaman nuoren miehen seurue tarjosi paikkoja pöydästään. Heiltä saimme vinkin Varissaaresta ja Ravintola Vaakusta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Autossa nukutti mukavasti, vaikka viereen tuli joku työkone hommiin klo 7. Kun vihdoin heräilimme, suuntasimme aamupesuille uimarannalle.

 

En muista, koska olisin viimeksi käynyt uimassa! Ei tätäkään oikein uimiseksi voi kutsua, mutta meressä kävin. Kiljuin sen verran, että ei tarvinnut pelätä Hiisiä. Tai mitään muutakaan. Ja sitten virkistyneenä sinne Varissaareen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Varissaaresta ja Ravintola Vaakusta toivottavasti puhuvat postauksen kuvat. Suosittelen! Jos haaveilemani lomaretki Kotkaan toteutuu, tuonne aion päästä syömään. Kiitos vielä Klippanin miehistöön! 

 

Joskus on hyvä uskaltaa valita se vähemmän fiksu vaihtoehto ja tehdä valinnat sillä H-hetkellä. Olipa mahtava reissu! 🙂

 

PS: Ette muuten ikinä arvaa, mitä kävimme paluumatkalla shoppailemassa? 

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Oudoin tanssireissu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: