Muutoskohdassa

Aah, syksy tuli. Ja neljän viikon blogitauko… Ei ollut tarkoitus, mutta niin vaan kävi. Olen opetellut nukkumaan öisin, enkä ole ehtinyt koneelle edes käsittelemään kesäkuvia. Uni on ollut ravitsevaa, sillä tänä aikana on muuttunut elämässä monta asiaa, eikä siltä muutokselta ole säilynyt parisuhdekaan.

 

Sanotaan, että aika aikansa kutakin. Viimeiset puolitoista vuotta on nyt paketoitu. Tytär aloitti päiväkodin, minulla alkaa säännölliset päivätyöt ensi viikolla. Elämässä on monta uutta asiaa. Remonttikin pian valmis! (Siinä olisi asiaa ihan omaan tekstiinsä…) On silmälasit, tablet-koneet, pian uusi auto… Ja yritys. Minusta tuli yrittäjä. Jännittää!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ja se parisuhdekuvio. Tässä kesän aikana olen miettinyt, että siinä Se Oikea -jutussa on ehkä kuitenkin jotain perää. Jos viime vuoden kevät tyttären sairasteluine ja työttömyyksineen oli suhteelle rankka, ei tämä remppakesä ja uusi elämäntilanne juuri sen helpompi ole ollut.

 

Olemme puolison kanssa ensimmäistä kertaa tämän seitsemän vuoden aikana sellaisessa tilanteessa, että joudumme yhdessä sopimaan asioista. Menoista ja tekemisistä. Oikeastaan vasta nyt meillä alkoi se semmoinen yhteinen elämä. Tähän asti meillä on ollut omat hommamme, vastuualueemme ja elämämme. Muutos ei mennyt ihan kivuttomasti! Tuli vissiin riideltyäkin sen seitsemän vuoden edestä. Sori, naapurit, ystävät ja sukulaiset. 😉

 

Mutta. Tässä ollaan! Pyöräilin eilen ihanassa ilmassa kaupungilla, firman asioilla. Muu perhe poikkesi möksällä. Vitsit, että elämä on kyllä siisti homma! Haaveet toteutuvat, ympärillä on ihan mahtavia tyyppejä ja Mikkelikin on näyttänyt myös hyvät puolensa.

 

Puoliso osti isommat rummut ja sisustaa nyt akustiikkalevyjä seinille. (Suunniteltiin muuten ne yhdessä ja se tuntui ihan mukavalta!) Minä ryhdyn omenahommiin ja ihastelen kuulasta syyspäivää. Ihanaa sunnuntaita sinulle! ❤

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: