Monta kuvaa keittiöstä!

Keittiö on valmis! Tänään saatiin välitilaan silikonit. Homma alkoi siis äitienpäiväviikonloppuna, kun vettä meni pikkuisen vääriin paikkoihin. Toukokuun lopussa alkoi purkutyöt. Tarina pääpiirteittäin löytyy postauksesta Piilosilla veden kanssa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt meinaa kyllä melkein itku tulla. Onneksi on vakuutukset ja kaikki asiat niin hyvin. Meillä on ihana keittiö, koti ja perhe!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Mutta nyt on ihan pakko saada esitellä teille tämä projekti ihan kokonaisuudessaan! Olen odottanut niin kovin tämän postauksen kirjoittamista ja viesteistä päätellen te myös sen tulemista! Kiitos kaikille tsempeistä!

 

Ehkä osa muistaa, että puolisollani ei ollut kovinkaan montaa keittiötoivetta. Tiilisaarekkeesta hän on puhunut siitä asti, kun yhteisen talon etsintä alkoi. Jostain syystä hän muutti ajatuksensa tiilestä kiveen. Ja LED-valot! Ne taisivat olla hänen suurin keittiöunelmansa. 😉

 

keittio-saareke-kivi-led-valokeittio-musta-teras-alumiini-tiskipoyta-hellakeittio-kivi-saareke-led-candeo

 

Koska keittiötä ei alun perin pitänyt remontoida vielä, keittiösuunnittelu meni aika hässäkässä. Vakuutus olisi korvannut meille tavallaan vanhan keittiön uudelleenrakennuksen, mutta vanha keittiö osoittautui purkaessa aikamoiseksi palapeliksi.

 

Tämä keittiön saareke on käytännössä sama osa keittiötä, mikä oli ennen tyttöhuoneen seinää vasten. Eli se osa, missä se mokoma tiskari oli…  Sen pahimman palapelin tilalle ostimme uuden, kunnollisen kaapiston. 160 cm leveä liukuovikaappi on aika hyvä ruokakomero!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ilomme on ollut hyvä rakennusfirma ja ihana työmaapäällikkö! Kylällä kerrottiin, että meillä kävi kaupungin paras laattamies ja tarkin piikkaaja. Myös puuseppä, peltiseppä ja ehkä maailman pitkähermoisin sähkömies pysyvät mulla mielessä varmaan lopun elämäni. Kiitos Kaarirakennus ja te kaikki täällä uurastaneet!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vanhan keittiön kasailu ei mennyt ihan putkeen, koska pari runkoa jouduttiin uusimaan. Sekään ei mennyt ihan putkeen ja lopuksi jouduimme uusimaan koko etusarjat. Samalla odoteltiin ehjiä keittiölaatikoita kuukauden päivät, tavarat pöydillä. Oli muuten hermo pinnassa, taas.

 

Jossain vaiheessa ärsytti ihan älyttömästi, että ei kerrasta hankittu kokonaan uutta, mutta nyt ei enää kaduta. Olen oikeasti tästä kierrätyskeittiöstä todella iloinen ja ylpeä!

Tästä projektista opittiin myös puolison kanssa. Ensi kesänä remontoidaan talosta 1/4 eli se oppi tuli tarpeeseen. 😉

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt pitää rientää nukkumaan, huomenna on rankka päivä! Tytär oli taas kotona sairastamassa alkuviikon, joten työt pakkautuivat hiukkasen tänne loppuviikkoon.

Lupaan laittaa teille pian myös ulkokuvia! 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mainokset

8 kommenttia artikkelissa “Monta kuvaa keittiöstä!

  1. Näyttää kuvissa pimeältä, mut oikeasti nähtynä ei sitä ole. Silloin kun suunnitelmista kerroitte olin kyllä sitä mieltä että tuleepa pimeä. Hienoa että jaksoitte koko ruljanssin!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: