Rakas lapsi

Mummo sanoi välillä, että päivä meni pelastusarmeijalle. Jollain on kalsaripäivä, toisilla löhöpäivä, villasukkapäivä tai pyjamapäivä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

 

Tälle päivälle oli suunnitelmissa muutamat puhelut, viikkosiivous, jääkaapin pesu, pyykkäys, kauppareissu ja pari huonekaluliikettä. Mutta ei. Joskus vaan ei.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tyttären korvat putkitettiin eilen. Samalla operoitiin vähän muutakin ja tänään toivutaan! Kun yrittäjä-äiti järkkäilee viikkoon pari päivää ilman työajatusta, se vaatii aika tiukkoja järjestelyjä.

 

Sanotaan, että asiat vaatii veronsa. Minulle tämmöiset isommat jutut on aika työläitä. Etenkin, kun muutenkin päivisin 15-16 tuntia on täyttä toimintaa. Aika usein myös viikonloput menee työ- ja kotiasioiden ajatteluun ja jäsentelyyn metatyönä. Kun lisänä on kotityöt ja aktiviteetin lapsen kanssa, keho ja mieli ei ehdi palautua.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Meillä oli viikko sitten keittiön viralliset avajaiset ja sen jälkeen aikuisten vapaa! Elbailua toisella tavalla, tänään vähän toisella. Teki kyllä sekin tosi hyvää! Edellinen aikuisten yhteinen aika on ollut helmikuussa pariskuntamatkalla. (En muuten olisi enää muistanut hotellipettymystä!) 

 

Kaikki ihmiset eivät taida tarvita aikaa tuijotella ikkunasta ulos, mutta minä tarvitsen. En halua nähdä ketään, enkä halua kenenkään näkevän minua. Tytär sopii samaan pesään, mutta puolisokin olisi liikaa. Eikä se vähennä sitä iloa ja voimaa, minkä viime viikonloppu antoi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt on puoli päivää tuijoteltu ulos ja pidetty lasta sylissä katsomassa piirrettyjä, luettu kirjoja ja lötkötelty. Alkaa olla voimaantunut olo. Josko varovasti koittaisi vaikka vaihtaa yöpuvun pois… 😉

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

PS: Liittykää sivun alareunasta blogin sähköpostilistalle! Kun blogi päivittyy näin epäsäännöllisen säännöllisesti, saatte suoraan sähköpostiin uudet kirjoitukset. Kiitos, kun jaksatte vielä olla mukana! 🙂

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Rakas lapsi

 1. joskus on tarpeellista uhrata päivänsä vaikkapa punaiselle ristille,jälkeenpäin huomaa että olipa hyvä sijoitus,ajatuket kulkee toisia ratoja ja muutenkin on hetkittäin sellainen hykerryttävä olo.Pienelle piiperolle paranemista ja vanhemmille iso syli jonne mahtuu koko perhe

  Tykkää

  • Se on ihan totta, että hyvätekeväisyydestä saa itsekin. Luulen, että tuon sanonnan juju oli juuri siinä. Eli lötköttelypäivästäkin sai itselleen, mutta ulkoista näkyvää ei saanut aikaan. Vähän kuin hyväntekeväisyyspäivä, jossa itse on oma koteensa. 🙂
   Hyvin näyttää piiperolla menevän! Pitää keksiä aktiviteetteja, millä pysyy riehumatta! 😀
   Mukavaa lauantaita sinne!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: