Sun Saimaa & miun Mikkeli

Mikkeliin aukesi uusi kahvila! Sun Saimaa -puoti on Ristiinassa sijaitsevan Kallioniemen ravintolan ”talvikahvila” – Ikkuna Saimaalle, kuten paikkojen isäntä sanoo.

 

Sun Saimaa -puoti myy mm. Tertin kartanon ihania tuotteita, Leipomo Saveniuksen leivonnaisia ja oikeita perunapiirakoita. Ne kyllä niin kovasti minun pientä karjalaista sydäntä lämmittää! ❤

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tertin Kartano on mikkeliläinen sukutila, joka on ihan omaa luokkaansa. Jos tästä #miunMikkeli :stä pitäisi mainita vain yksi ainutlaatuinen ylpeyden aihe, sanoisin ehdottomasti Tertin.

 

Tertissä minua koskettaa ihan oikea, vaiherikas historia sekä kokonaisvaltainen elämys, jonka se tarjoaa jokaisella vierailukerralla. Tertti ei ole kaupungin matkailupalveluiden buustaamana tuotteistettu tusinakartano vaan aidosti perheen intohimolla kehittämä rakas sukutila, jossa kaikki on kaunista ja historiaa vaalivaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tertin Kartanolla on valikoima omia ainutlaatuisia tuotteita, sisutuksesta Karu Arki -olueen. Olutta ei Sun Saimaa -puodista saa, mutta esimerkiksi ihania Tertin lahjatavaroita ja käsin valmistettuja herkkuja kylläkin!

 

Kukka-asetelmat Sun Saimaa -puodin pöytiin on taikonut paikallinen Neiti Neilikka. Tämäkin yritys loistaa omalla erityisyydellään. Mä niin tykkään, kun asioita tehdään rohkeasti omalla tavalla! Tuetaan paikallisia ja ollaan ylpeitä omasta erityisyydestämme.<3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olen ennenkin teille kertonut, että olen kahvilaihminen. Haluan mennä lämpimään ja tunnelmalliseen kahvilaan, kohdata kauniin ja elegantin huvilanrouvan kahvipannunsa ääressä, vaihtaa muutaman sanan ja hymyn ja katsella ympärilläni olevaa kauneutta. Pysähtyä kahvikupposen ajaksi ja hengittää hetken. 

 

Sun Saimaa -puoti on avoinna lokakuussa ma-pe klo 10-16. Kun Kallioniemen ravintola jää marraskuussa talviunille, Sun Saimaa -puoti on avoinna myös viikonloppuisin ja arkisin jopa klo 20 asti! Sinne siis ihan oikeasti myös ehtii. 🙂

Osoite on Porrassalmenkatu 25. Auton voi pysäköidä sisätiloihin ToriParkkiin ja kipaista Stellan apteekin ovesta Porrassalmenkadulle. Siitä pääsee näppärästi suojatietä pitkin perille!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt mä jatkan tavaroiden järjestelyä. On ollut tässä viime päivinä kevyttä projektia eteisen kanssa, kun takki-, pipo- ja hanskameri alkoi velloa uhkaavana… Sen siitä saa, kun samaan huusholliin laitetaan kaksi asustefriikkiä! Mukavaa sunnuntaita sullekin! 🙂

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

NaTo-Halli

Blogi moottoripyöräilystä ja uusperheestä. Kirjoittamassa Niina & Tommi.

Lapsinäkökulma

Lapsinäkökulmaisen tutkimuksen tekijöiden matkoja yhteiskunnassa ja ajatuksissa.

Meanwhile in Longfield..

Matkailu & Kotoilu & Ruoka

Let Me Go Organic - Luomublogi

Luomua elämäntavaksi

Uusi Kuu

Ihan tavallisesta elämästä

Frontpage

Ihan tavallisesta elämästä

%d bloggers like this: